Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

RSS

 Ikuisuus projekti
25.05.2009 13:01 | Tanja

Nämä sivut taitavat jäädä ikuisiksi ajoiksi keskeneräisiksi...


Yritetään kuitenkin saada tämä paketti jotenkin läjään, viimeistään elokuussa kun jään kesälomalle. Silloin on aikaa... toivottavasti... :D

-Tanja-


 - Tanja | Kommentoi Yritän, yritän
24.11.2008 10:45 | Tanja

Eihän tästä meinaa tulla mitään kun ikinä ei olevinaan ole aikaa kirjoitella kuulumisia.

Olenkin harkinnut, että lopetan kokonaan tämän "päiväkirjan" pitämisen. Kirjoittelen vain silloin tällöin isoimmat jutut.

Olen siis edelleen Marjalan aakkosasemalla töissä, Marko kävi kiertämässä Abloyn ja John Deeren. Tällä hetkellä työttömänä ja autotallin kimpussa hääräillen.

Joulu tulla jolkottaa ja uusi työpaikka pitäisi jostain Markollekin keksiä. Kunpa se olisikin niin helppoa... :(


Karvakorvien kuulumisista sen verran tännekin, että Topon allergia saatiin kuriin sillä eläinlääkärin ruualla. Pienten testailujen jälkeen saatin selville allergian aiheuttajat: broileri (siipikarja) ja nauta.

Ruuan vaihtoa ollaan kokeiltu, mutta huonoin tuloksin. Tällä hetkellä taa käytössä Peura&Peruna - ruoka ja kun kutka saadaan loppumaan, kokeillaan taas uutta.

Mörrin hampaat senkun huononee. Muuten terve ja innokas jässikkä. Vähän ennen juhannusta jouduttiin taas poistamaan kaksi etuhammasta ja samalla nyppäistiin pois sen itsestään tippuneen hampaan juuret. Elukkaliäkär totesi, ettei puruluita ehkä enää kannattaisi antaa, kun yksi hammas on jo niiden takia irronnut.

Lisäksi Mörrin hampaat putsataan aina illalla Corsodyl-suuvedellä kastellulla pumpulilla, että saataisiin vähän edes kuriin tuota ienongelmaa...


Nyt pitää lähteä kauppaan!

Jatkan joskus kun jaksan...


- Tanja -


 - Tanja | Kommentoi Pika kuulumiset
25.08.2008 21:21 | Tanja

Aika rientää taas ihan mahdotonta vauhtia.

Oli pakko kirjautua taas tänne pitkästä aikaa ja kertoa pikaiset kuulumiset,

ennenkuin sivut poistetaan kokonaan.

Autotalliprojekti on saatu aluille ja se on nyt vähän vaiheessa rahoituksen puutteen takia.

Sekin on tosin jäjestymässä.

Pankin vaihto on ollut yhtä soutamista ja hupaamista Sampon ja POP:in kanssa.

Viimeksi tänään POP pudotti marginaaliaan 0,39:sta 0,3:en ja saman teki heti Sampo perässä. Taidetaan siis jäädä Sampon asiakkaiksi, koska siellä oli parempi lainaturva ja muutenkin pankin vaihto olisi tuonut lisää kaikkea epämiellyttävää (uudet kortit, uudet tunnusluvut yms).


Kerron paremmin kuulumisia myöhemmin,

nyt on riennettävä laittamaan vielä ruokaa!


-Tanja-


 - Tanja | Kommentoi Vapaalla
23.04.2008 16:22 | Tanja

Olen ollut tässä vapaalla lauantaista lähtien.

Ja kaksi kertaa on yritetty soittaa takaisin töihin...

Ekan kerran jo heti sunnuntaina aamulla. Silloin en edes soittanut takaisin. Eilen soitin kun halusin tietää olisiko kyse ollut tästä päivästä.

Tänään olisin ihan hyvin voinutkin vaikka töihin mennä, mutta VIHAAN sydämeni pohjasta noita "me tarvitaan sinua täällä, voitko tulla tunnin sisällä?"-puheluita.

Ymmärrän kyllä, että joskus tulee kiirelliisiä tapauksia, esim. sairastumisia, mutta kun nuo eivät ihan oikeasti enää ole mitään poikkeuksia.

Tämän vuoden puolella ei ole tainnut olla yhtään pidempää vapaata (3 päivää tai yli) ettei sen aikana olisi soitettu töihin. Ja AINA pitäsi olla tulossa juuri SILLÄ HETKELLÄ.

Kiva tilanne, kun Marko on juuri lähdössä iltavuoroon ja mulla on uunissa pesällinen puita palamassa, imurin letku otettu valmiiksi esille, koneessä pyykit pyörimässä ja koirat lenkittämättä. Ei oikein innostaisi lähteä siinä tilanteessa töihin...


Lauantaina oltiin taas kumpikin rappiolla, mutta koirilla oli onneksi taas luotettavat hoitajat.

Minä tapasin pitkästä aikaa entisen Perlos-työkaverin saunaillan merkeissä ja Marko lähti serkkunsa tyttöystävän synttäreille jonnekin mökille.

Me Minnan kanssa eksyttiin saunan jälkeen vielä Enon veneeseen, vaikka meinasin sammua sohvalle ekan saunasiiderin jälkeen. Pääsin nimittäin lauantaina aamuvuorosta klo 6:10 ja heräsin iltapäivällä klo 12:30 enkä saanut enää unen päästä kiinni.

Tosi hauskaa oli! :D Niinkun aina Minnan kanssa.

Meillä on suunnitelmissa taas täksi kesäksi pieni reissu. Lähdetään risteilemään pariksi päiväksi (Tukholmaan?) niin kuin viime kesänäkin.

Pitää vaan katsoa milloin voisin pitää kesälomani, ne ruhtinaalliset 12 päivää...

Lisäksi pitää selvittää montaja JP-päivää (juhlapyhinä tehdyistä töistä saatavia palkallisia vapaita) mulla on pitämättä. Ne voisin yhdistää kesäloman kanssa...


Töistä puheen ollen...

Marko pääsi nyt sitten töiihn sinne Deerelle. Tänään sai tietää aloitusajan: 5.5.

Toivoin, että tuo maanantai olisi vielä ollut tässä edellisessä paikassa, niin silloin olisi voinut pitää yhden pekkasen ja käydä yhdessä oikein ravintelissa syömässä.

No, se on nyt sitten aloituspäivä, mutta onnistuu se ravintelissa käynti illallakin työpäivän jäljeen. Mulla olikin sattumalta juuri se päivä vapaata!


Tatuoinnin kävin muuten ottamassa silloin 11. päivä ja siitä tuli aivan ihana!

Pikkasen tuli muutosta suunnitelmiin, mutta perhonen + tribaalihässäkkää tuolla alaselässä nyt on...

Niska on kipeä, kun peilin edessä olen persettäni keikutellut nyt reilun viikon. ;D

Parantunut on tosi hyvin, kaikki rupi alkaa olla irti ja en ole enää pariin päivään rasvannut Bepanthenilla vaan ihan perusvoiteella.

Kuvaa en vaan ole uskaltanut laittaa tänne, kun pelottaa mitä äiti sanoo... :-/

;D

-Tanja-


 - Tanja | Kommentoi Tatuaatio ja uusia ystäviä
04.04.2008 21:52 | Tanja

Kävin sitten keskiviikkona varaamassa ajan tatuointia varten!

Jänskättää!

Aika on ensi viikon perjantaina, 11.4.

Laitan tulevasta kuvasta kuvan tuonne galleriaan. ;)

Matkalla Otto´s tattoo-studioon, eräs saksalainen mies yritti "saada minusta ystävän" keskellä kaupunkia liikennevalojen vaihtumista odotellessa.

Mies aloitti keskustelun hyvin kohteliaasti kysymällä miten Suomen kevät voi olla niin oikukas. Herra ihmetteli miten hän ei pääsiäisen ollut päässyt ulos ovesta, kun lunta oli ollut niin paljon, mutta keskiviikkona aurinko paistoi ja oli todella lämmintä.

Kyseinen mies puhua pölpötti varmasti kymmenen minuuttia, enkä kehdannut lähteä kesken tarinan pois. Vilkuilin koko ajan kelloa, koska tatska-liike oli menossa vartin sisällä kiinni.

Lopulta mies kysyi olisi minun mahdollista ruveta hänen ystäväkseen, koska hän haluaisi tutustua paremmin (maailman kauneimpaan kaupunkiin) Joensuuhun ja suomalaiseen elämänmenoon yleensäkin.

Herra ehdotti, että olisimme voineet pitää yhteyttä ja tavata pari kertaa. Olisin voinut mm. esitellä hänelle kaupunkia kävellen ja/tai pyörällä ja käydä syömässä.

Valehtelin, että mulla ei ole sähköpostia eikä tietokonetta. Valittelin myös kiirettä töissä ja sitä että mulla on jo tarpeeksi kavereita.

Lopuksi sanoin, että minulla on kiire ja pakenin liikkeeseen sisään.

Kyseinen herra oli vielä iältään lähempänä 40 kuin 30 ja kiitoksia vaan, mutta minua ei kiinnosta kadulla tapaamani vieraat ihmiset.

Kaikenlaista sitä saakaan kestää! Ensin salainen ihailija töissä ja nyt sitten tämä!

Olen todella iloinen ja innoissani, koska toukokuussa oli tarkoitus järjestää jo aikaisemmin mainittujen nettipalstalaisten kanssa tapaaminen täällä meillä.

Ollaan tavattu jo useasti, mutta ei varsinaisesti aikaisemmin kenenkään kotona. Tai ei ainakaan sinä aikana kun minä olen tässä porukassa ollut mukana.

Lisäksi joukkoon on tulossa uusia henkilöoitä ja vanhoja konkareita, joita minä en ole aikaisemmin vielä tavannut.

Olen varmaan ihan hullu, mutta suunnittelin jo mitä ruokaa voisi tarjota yms.

Minusta on niin mukavaa kun tulee vieraita ja järjestetään pippalot. Tykkään kaikenlaisista juhlista ja minusta oli mielettömän hauska suunnitella Markon kolmekymppisetkin.

Nyt menen katsomaan Miamin tatuointitarinoita telkusta ja odottelen Markoa kotiin majavametsältä.

-Tanja-


( Päivitetty: 04.04.2008 22:12 )

 - Tanja | Kommentoi


©2019 lavikainen - suntuubi.com