Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tanjan sivu


Tervetuloa seuraani!

Uusimmat kuulumiset päivitän blogiin.MINÄ

Nimi: Tanja Lavikainen

Ikä: 26 (vm -81)

Kotipaikka: Hammaslahti

Siviilisääty: naimisissa (08.07.06)

Horoskooppi: härkä

Sähköposti: tanja81@netti.fi

Perhe: aviomies ja koirat. Löytyy myös vanhemmat ja pikkuveli.

Koulutus: Ruokapalvelun perustutkinto (2000)

Ammatti: keittiötyöntekijä

Työhistoria:  PKO / ABC Marjala 11/207 (Liikennemyymälätyöntekijä / keittiötyöntekijä)

Kontioniemen hoiva Oy 10/207 - 11/207 (Keittäjä)

 PKO / ABC Marjala 6/07 - 9/07 (Liikennemyymälätyöntekijä / keittiötyöntekijä)

 Perlos Oyj 3/00 - 6/07 (Operaattori / laadunvalvoja / SAP End User)

Lemmikit: kaksi koiraa ja akvaario (100 L)

Asun: sinisessä omakotitalossa

Pituus: 155 cm

Paino: n. 50 kg

Silmien väri: siniharmaa

Hiusten väri: vaalea

Harrastukset: kaikenlainen näpertely ja askartelu (helmiaskartelu, neulahuovutus, ompeleminen ja neulominen kiinnostavat), netin keskustelupalstat, lukeminen, ruoka

Luonne: hiljainen, harkitseva, ujo, syrjäänvetäytyvä sivustakatsoja, itsepäinen ja lapsellinen kiukuttelija, täysi höpero ja hehkisesti blondi.
(Ja jos tätä lukee joku mahdollinen työnantaja, niin ehdottomasti on mainittava, että olen ahkera, tunnollinen, rehellinen ja  täsmällinen. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olen muutenkin mukava ja kiltti.)

Telkkarista katson: ulkomaiset sarjat (House, Selviytyjät, Amazin race, Jericho, Ruma Betty, Dexter, Olet mitä syöt, Sillä siisti, Penn & Teller, Late night with Conan O´Brian, Miehen puolikkaat), elokuvat, dokumentit yms. (Avara luonto, Maa ilmasta, 4D), mutta vain muutamia suomalaisia ohjelmia (T.i.l.a, Inno, Sillä silmällä, Talent Suomi, Leijonan kita)

Pidän: sisustamisesta, ruuanlaittamisesta, shoppailusta, eläimistä, krääsästä, astioista, kengistä, laukuista, vaatteista, rihkamasta, tilpehööreistä, tatuoinneista, lävistyksistä, kesästä, jäätelöstä, suklaasta, elokuvista, kirjoista, pehmoleluista… Kaikesta (tarpeettomasta ja) kauniista!

Inhoan: oliiveja, hämähäkkejä ja muita ölleröitä, kylmää, tiskaamista ja  siivoamista

Pelkään: ukkosta, syviä vesiä (batofobia= syvyyskammo), pimeää silloin kun olen yksin, ahtaita paikkoja (klaustrofobia) ja korkeita paikkoja (akrofobia)

Myönnä jotain noloa: syön välillä siirappia lusikalla suoraan purkista, kun oikein kunnon makean himo yllättää… Ja bensa haisee hyvälle!

Elämäntilanne tällä hetkellä: Pitkäaikaisesta työpaikasta tuli potkut kesällä (myös miehelle). Sain omalta alaltani kesäksi töitä, kesäksi ja olisin mielelläni jatkanut ABC:llä pidempäänkin.
Omakotitalon pihatyöt vielä vähän kesken, joten niiden kanssa meni helposti kuukausi työttönmänä. Hain mm. Pizza Buffaan ja pääsin haastatteluun, mutta en töihin asti.

Sitten sainkin lyhyen pestin keittäjäksi ja tarkoitus oli, että olisin kyseisessä paikassa jatkanut vielä osa-aikaisena. Sain kuitenkin puhelun ABC:ltä ja minut huoukuteltiin takaisin sinne. Hyvä niin, sillä keittäjän osa-aikainen homma ei olisi enää jatkunutkaan. Aloitan siis taas ABC:llä 18.11.
Ryhdyin juuri äsken Oriflame-yhteyshenkilöksi.

 


MINÄ JA ORIFLAME


Olen 23.10. lähtien Oriflame-yhteyshenkilö ja
minun kauttani saat tilattua haluamiasi Oriflame-tuotteita.

Soita, laita tekstiviesti tai sähkpostia.

Tuotevalikoimaan voit tutustua nettisivuilla
www.orirflame.fi
tai voit ottaa yhteyttä minuun niin saat uusimman esitteen.


©2019 lavikainen - suntuubi.com